Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Kantoor Groningen gaat verhuizen!

Vanaf 15 mei aanstaande nemen wij ons intrek in ons nieuwe kantoor! Wij gaan verhuizen naar het My Office gebouw aan het Winschoterdiep 50 in Groningen.  Ons nieuwe kantoor is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeergelegenheid.

In de ontvangsthal is een gezellig ingericht café waar wij u graag onder het genot van een kop koffie of thee verwelkomen als u op afspraak komt.

De deuren aan de Stationsweg 3E in Groningen hebben wij al gesloten. Omdat onze adviseurs vanuit huis werken, blijven wij natuurlijk gewoon voor u bereikbaar zoals u dat van ons gewend bent. Bel, mail, chat of app ons gerust, wij staan voor u klaar!  

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Boks Beijer Wij Verzekeren maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie